Uitgever Starbreeze verkeert in zwaar weer na het floppen van Overkill's The Walking Dead. Bo Andersson treedt af als CEO van het bedrijf. Zijn opvolger is Mikael Nermark, die per direct de rol overneemt terwijl het bedrijf reorganiseert.

Daarbij ligt de nadruk op het verminderen van de kosten terwijl er naar nieuwe investeerders wordt gezocht. Momenteel staan er nog geen banen op het spel, maar dat is volledig afhankelijk van het op tijd vinden van financiŽle steun.

De uitgever ondersteunt nog steeds het populaire Payday 2 en heeft eerder laten weten dat de ontwikkeling van Payday 3 is gestart. Verder treedt het bedrijf op als uitgever voor Psychonauts 2 en System Shock 3, dat ook naar de consoles komt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie