Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overkill's The Walking Dead uitgesteld naar eind 2017

Zou eigenlijk dit jaar lanceren.

Starbreeze Studios maakt bekend dat Overkill's The Walking Dead is uitgesteld naar de tweede helft van 2017. De reden daarvoor is een samenwerking met de Koreaanse gamesontwikkelaar Smilegate.

Als onderdeel van die deal brengt Starbreeze Studios de games van Smilegate naar het Westen, waaronder de online shooter CrossFire. Smilegate brengt op zijn beurt de games van Starbreeze naar een Aziatisch publiek, zoals Payday 2.

Beide studio's willen Overkill's The Walking Dead in beide markten tegelijk uitbrengen. Daarom is de game opgeschoven van zijn eerder geplande lancering in 2016. Doordat er meer ontwikkeltijd voor handen is, wordt de game ook groter.

Verder is nog niet duidelijk wat Overkill's The Walking Dead precies is. Op een korte teaser na, is er nog niets bekend over de gameplay. Wel is duidelijk dat de game naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties