Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overkill's The Walking Dead release voor consoles uitgesteld

Starbreeze op sterven na (on)dood?

Uitgever Starbreeze heeft de consolerelease van Overkill's The Walking Dead uitgesteld. Normaal gezien zou de game volgende maand uitkomen voor PlayStation 4 en Xbox One, maar die release is nu tot nader order uitgesteld. De game is intussen wel al beschikbaar voor de pc.

De pc-versie werd met gemengde reacties onthaald. Vooral de vele technische problemen strooien roet in het eten. Mogelijk wil Starbreeze deze problemen eerst aanpakken alvorens de game naar de consoles te brengen. De consoleport is in handen van ontwikkelaar d3t.

Het uitstel van de releasedatum van Overkill's The Walking Dead is opnieuw slecht nieuws voor Starbreeze. Eind vorig jaar raakte immers al bekend dat Starbreeze een grondige reorganisatie doorvoert. Het bedrijf blijft intussen wel uitgever voor onder andere Psychonauts 2.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties