Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verkoop Overkill's The Walking Dead stopt

Einde-lijk duide-lijk-heid.

Skybound Entertainment maakt bekend dat de verkoop van Overkill's The Walking Dead stopt, omdat de game niet aan de verwachtingen voldoet. Daarmee komt ook een einde aan de samenwerking met de ontwikkelaar ervan, Starbreeze Studios. Skybound Entertainment bezit de rechten van The Walking Dead in zijn geheel.

De game is nu nog wel op Steam te koop, maar deze pc-versie wordt spoedig teruggetrokken. Overkill's The Walking Dead voor consoles komt helemaal niet meer uit. Het nieuws hing eerder al in de lucht, toen Sony vroege kopers mailde met de boodschap dat hun pre-order was geannuleerd en dat ze hun geld terugkregen.

Overkill's The Walking Dead was een online shooter met focus op het verzamelen van loot in teams van vier. Reviews waren echter niet bijzonder positief en de game kampte met technische problemen. De sales vielen dusdanig tegen dat de verkoopprijs al kort na de release werd gehalveerd, van 50 naar 25 euro.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties