Piranha Games heeft de nieuwe releasedatum van MechWarrior 5: Mercenaries bekendgemaakt. De game lanceert nu op 10 september 2018. Eerder stond de MechWarrior 5: Mercenaries release gepland voor eind dit jaar, maar die datum is deze zomer uitgesteld.

Piranha Game ontwikkelde eerder al MechWarrior Online, en waagt zich nu ook aan een singlelplayer game in het BattleTech-universum. Je kruipt in de rol van een huurling en sluit contracten af met verschillende facties die gebruiken willen maken van jouw diensten. De game speelt zich af in het jaar 3015, op het einde van de Third Succession War.

De game is zowel solo als in co-op te spelen. De game bevat onder andere vernietigbare gebouwen, tal van opties om je Mech naar je eigen wensen aan te passen, en ondersteuning voor mods.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content