Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MechWarrior 5: Mercenaries release bekend

Plus een aantal belangrijke mech-anics.

Tijdens MechCon 2017 heeft Piranha Games de MechWarrior 5: Mercenaries release bekend gemaakt. De game komt in december 2018 voor de pc uit.

De ontwikkelaar laat ook weten dat maximaal drie andere spelers je kunnen vergezellen tijdens de campaign. Bovendien is dit de eerste MechWarrior game sinds 2002 met een singleplayercampaign.

Piranha Games kondigt ook aan dat de game volledige ondersteuning voor mods krijgt. Spelers kunnen hun eigen missies, planeten en meer maken. De toolset voor mods is inbegrepen en mods worden via Steam Workshop gedistribueerd.

De laatste MechWarrior game die ik heb gespeeld was deel 2, uit 1995. Sindsdien is mijn liefde voor lopende tanks nooit helemaal verdwenen. Het is goed om te weten dat we niet alleen aan de Mechs, maar ook aan de game zelf kunnen sleutelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties