Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic Games Store krijgt ondersteuning voor mods

Aanpassen maar!

De Epic Games Store krijgt in de toekomst volwaardige ondersteuning voor mods. De functie zit momenteel nog in een bètafase en is enkel uit te proberen in MechWarrior 5: Mercenaries.

Als je naar de winkelpagina van die game gaat, dan zie je bovenaan een mod-tabblad staan. Ga je vervolgens naar de mod-pagina van de game, dan krijg je een waarschuwing dat niet alle mods geschikt zijn voor alle leeftijden.

Momenteel heb je in MechWarrior 5: Mercenaries toegang tot dertien mods. Zo zijn er mods die het weer, de HUD en aanpassingsopties verbeteren. Daarnaast is het mogelijk om de mods te sorteren op het aantal downloads en likes. Aan de rechterkant vind je verder ook filters die de mods sorteren op basis van gameplay, balance, graphics, mechs en mechlab.

Het is niet de eerste keer dat de webwinkel een nieuwe functie krijgt. Gisteren kreeg de Epic Games Store ook al achievements. Daarnaast komt de Epic Games Store naar Android en misschien ook naar iOS.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties