Ontwikkeling The Walking Dead: The Final Season officieel hervat

Herrijst uit de dood.

De laatste episodes van The Walking Dead: The Final Season komen alsnog uit. De ontwikkeling ervan wordt voorgezet onder een andere studio, Skybound Entertainment. Veel werknemers van het voormalige Telltale Games zijn opnieuw bij het project betrokken.

In september werd bekend dat Telltale Games de deuren zou sluiten. Dit terwijl er eigenlijk nog twee episodes gepland stonden voor het laatste seizoen van de Walking Dead-adventuregames. Voor wie al voor alle episodes had betaald, braken onzekere tijden aan.

1

Al snel werd duidelijk dat Skybound Entertainment het stokje zou overnemen. Dit bedrijf is in 2010 door Robert Kirkman opgericht, de bedenker van The Walking Dead. Hoewel vandaag bekend is geworden dat er weer verder wordt gewerkt aan het verhaal van Clementine, blijven releasedata nog uit.

The Walking Dead: The Final Season is inmiddels niet meer te koop, maar het is de bedoeling dat hier binnenkort weer verandering in komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread