Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Walking Dead: The Final Season exclusief verder in Epic Games Store

Stoom afblazen.

Uitgever Skybound Games maakt bekend dat de laatste twee episodes van The Walking Dead: The Final Season exclusief in de Epic Games Store uitkomen. Alle voorgaande afleveringen kwamen in het verleden uit op Steam.

Nadat ontwikkelaar Telltale Games failliet ging, was een poosje onduidelijk of de laatste episodes überhaupt nog zouden uitkomen. Skybound zegt nu dat Epic Games destijds heeft geholpen met het bij elkaar houden van het originele ontwikkel-team, zodat men aan The Final Season kon verder werken.

Bekijk op YouTube

De season pass van The Walking Dead: The Final Season is binnenkort in de Epic Games Store te koop, en de Episode 3: Broken Toys-release is gepland op 15 januari. Wie de seizoenspas reeds op Steam heeft gekocht, krijgt de laatste twee episodes wel nog steeds op dat platform aangeboden.

Kocht je episodes echter altijd per stuk? Dan kun je in-game je savegames overzetten via het cloudsave-systeem van Telltale Games. Zo stel je de keuzes die je tijdens het verhaal hebt gemaakt veilig voor de overstap naar het nieuwe platform.

Read this next