Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkeling The Walking Dead: The Final Season wordt afgerond door Skybound Games

Met de hulp van Telltale-medewerkers.

De ontwikkeling van The Walking Dead: The Final Season wordt afgerond door Skybound Games met de hulp van Telltale-medewerkers. Skybound Games is het bedrijf van The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman. Het nieuws is op de Twitter-pagina van de ontwikkelaar bekendgemaakt.

Kirkman is niet van plan om het verhaal van Clementine in een comic book te vertellen omdat hij hoopt dat de game succesvol wordt afgerond. Daarvoor is reeds een overeenkomst met Telltale Games gesloten en verschillende ex-medewerkers helpen mee met de ontwikkeling.

Enkele weken geleden raakte het nieuws bekend dat Telltale Games het merendeel van zijn personeel heeft ontslagen. Sindsdien was bedrijf opzoek naar een ontwikkelaar om The Walking Dead: The Final Season af te maken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties