Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Walking Dead: The Final Season - Episode 4 release bekendgemaakt

Einde van een tijdperk.

Skybound Games heeft de releasedatum voor de vierde en laatste episode van The Walking Dead: The Final Season bekendgemaakt. De episode komt op 26 maart uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De titel van de episode is nog niet onthuld.

De nieuwe episode is de laatste in de serie en vormt het sluitstuk van Clementines avontuur. Het is meteen ook het definitieve einde voor Telltale Games, nadat die studio vorig jaar failliet ging. De laatste twee episodes van The Walking Dead: The Final Season zijn dan ook door Skybound Games ontwikkeld.

Eerder raakte al bekend dat de pc-versie van The Walking Dead: The Final Season exclusief verder uitkomt in de Epic Games Store. Wie de game eerder kocht via een andere webwinkel, kan daar wel nog steeds de nieuwste episodes downloaden.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties