Xenoblade Chronicles 2 DLC onthuld

Torna: the Golden Country komt uit in september.

Tijdens de E3 2018 is de eerste DLC voor Xenoblade Chronicles 2 aangekondigd. De DLC heet Torna: The Golden Country en vormt een prequel voor het verhaal van de hoofdgame. De DLC lanceert in september.

Het is nog niet duidelijk of Torna: The Golden Country standalone is of niet. Het verhaal speelt zich af in het jaar 3563 en introduceert een nieuw speelbaar personage. Je raakt verwikkeld in een oorlog nadat Praetor Rhadallishet land Coeia binnenvalt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread