Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xenoblade Chronicles 2 patch past map aan

Dat lucht op.

Nintendo laat weten dat Xenoblade Chronicles 2 op 22 december een patch krijgt die onder andere de map in de game aanpast.

De update voegt een nieuwe optie toe waarmee je makkelijker kunt in- en uitzoomen als je de map bekijkt. Je kunt ook direct naar het Skip Travel-scherm gaan door op X te drukken. Je hoeft dus niet meer door submenu's te scrollen.

Ontwikkelaar Monolith geeft ook aan dat de Tiger! Tiger! minigame een easy mode krijgt. Daarnaast staat in de patch notes dat Xenoblade Chronicles 2 volgend jaar 'een betere minimap' en een New Game Plus feature krijgt. Deze optie wordt middels een gratis update toegevoegd.

Xenoblade Chronicles 2 is begin december uitgebracht voor de Nintendo Switch. Bert zijn Xenoblade Chronicles 2 review lees je nu op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties