Sonic Mania Plus release bekend

Volle vaart vooruit.

Sonic Mania Plus heeft een releasedatum gekregen. De 2D platformer is vanaf 17 juli 2018 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

De game is wat Sega de 'definitieve versie' van Sonic Mania noemt en voegt extra content toe. Zo zijn er om te beginnen twee nieuwe speelbare personages: Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel.

Encore is een nieuwe modus die door middel van nieuwe uitdagingen en visuals vooral een 'fris uiterlijk aan bekende gebieden' geeft. Daarnaast is Competition van twee naar vier spelers uitgebreid en race je in de Time Attack-modus tegen een 'ghost' van jezelf.

Als je Sonic Mania al in bezit hebt, kun je digitaal een upgrade voor 4,99 euro kopen. Er is tevens een fysieke versie van Sonic Mania Plus voor 29,99 euro. Die bevat naast de game een artbook, holografische verpakking en vervangbaar Sega Mega Drive-hoesje.

Sonic Mania is overwegend positief ontvangen. Zo zijn er meer dan 1 miljoen exemplaren van de game verkocht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread