Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Sonic The Hedgehog 2 trailer onthuld

Met Tails en Knuckles.

Paramount Pictures heeft tijdens The Game Awards van 10 december de allereerste trailer voor de Sonic The Hedgehog 2 film onthuld. De film is vanaf 8 april 2022 te bekijken in de bioscoop.

In de trailer zie je hoe Sonic op een grappige manier de held uithangt. Zo pakt hij dieven die een geldtruck stelen, ontmoet hij voor de eerste keer zijn trouwe metgezel Tails en ontwijkt hij raketten terwijl hij een vliegtuig bestuurt. Helemaal op het einde zie je hoe Sonic het tevergeefs opneemt tegen Knuckles die wordt vertolkt door Idris Elba in Sonic the Hedgehog 2.

Net zoals in de eerste film maken Ben Schwartz, Jim Carrey en James Marsden deel uit van de cast en kruipen ze opnieuw in de huid van respectievelijk Sonic, Dr. Eggman en Tim Wachowski. Naast Idris Elba voegt ook Colleen O'Shaughnessey zich bij de cast als Miles "Tails" Prower.

Dat de Sonic the Hedgehog film een vervolg krijgt en dat de tweede Sonic the Hedgehog-film in 2022 uitkomt was al langer bekend. Paramount Pictures en Sega onthulden beide zaken al in 2020 en 2021.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties