Skip to main content

Eerste Sonic The Hedgehog 2 trailer onthuld

Met Tails en Knuckles.

Paramount Pictures heeft tijdens The Game Awards van 10 december de allereerste trailer voor de Sonic The Hedgehog 2 film onthuld. De film is vanaf 8 april 2022 te bekijken in de bioscoop.

In de trailer zie je hoe Sonic op een grappige manier de held uithangt. Zo pakt hij dieven die een geldtruck stelen, ontmoet hij voor de eerste keer zijn trouwe metgezel Tails en ontwijkt hij raketten terwijl hij een vliegtuig bestuurt. Helemaal op het einde zie je hoe Sonic het tevergeefs opneemt tegen Knuckles die wordt vertolkt door Idris Elba in Sonic the Hedgehog 2.

Bekijk op YouTube

Net zoals in de eerste film maken Ben Schwartz, Jim Carrey en James Marsden deel uit van de cast en kruipen ze opnieuw in de huid van respectievelijk Sonic, Dr. Eggman en Tim Wachowski. Naast Idris Elba voegt ook Colleen O'Shaughnessey zich bij de cast als Miles "Tails" Prower.

Dat de Sonic the Hedgehog film een vervolg krijgt en dat de tweede Sonic the Hedgehog-film in 2022 uitkomt was al langer bekend. Paramount Pictures en Sega onthulden beide zaken al in 2020 en 2021.

Read this next