Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sonic the Hedgehog film sneller dan verwacht digitaal beschikbaar

Komt er razendsnel aan.

Het coronavirus heeft nu ook gevolgen voor de Sonic the Hedgehog film. Aangezien de bioscopen in veel landen tijdelijk gesloten zijn, beslist Paramount Pictures om de film vroeger dan normaal naar de huiskamers te brengen. Vanaf 31 is de film digitaal beschikbaar. Vanaf 19 mei komt de film vervolgens uit op dvd en blu-ray.

Vooral de digitale release is opvallend. Die komt er amper 46 dagen nadat de film naar de cinema's kwam. Volgens Paramount Pictures is die beslissing volledig te wijten aan het coronavirus. Voordien deed de film het zeker niet slecht. Tot nu toe bracht Sonic the Hedgehog al meer dan 300 miljoen dollar op.

Cover image for YouTube videoSonic The Hedgehog (2020) - New Official Trailer - Paramount Pictures

Daarmee is hij nu al een van de meest succesvolle videogamefilms aller tijden. In de film is Sonic een alien van de planeet Mobius. Samen met Sheriff Tom Wachowski probeert hij uit de handen van Dr. Robotnik te blijven. Die laatste wordt vertolkt door Jim Carrey.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sonic Mania Plus

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties