Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Idris Elba speelt Knuckles in Sonic the Hedgehog 2 film

Idris gaat op de vuist.

Idris Elba vertolkt waarschijnlijk de rol van Knuckles in de tweede Sonic the Hedgehog-film. Dat insinueert de acteur in elk geval zelf via een cryptische tweet.

Eerder dit jaar waren al foto's van de filmset opgedoken waaruit bleek dat Knuckles zou opduiken in de sequel. Het was echter maar de vraag wie die rol zou spelen. De nieuwe tweet van Elba laat alvast weinig aan de verbeelding over.

In mei van dit jaar is ook al de korte inhoud van de tweede Sonic-film onthuld. Het verhaal is gebaseerd op het verhaal van Sonic the Hedgehog 3. In de film zijn Dr. Robotnik en zijn nieuwe partner Knuckles op zoek naar een smaragd om 'beschavingen op te bouwen of te vernietigen'. Sonic en Tails proberen daarom om de smaragd te vinden voor die in verkeerde handen valt.

De Sonic the Hedgehog 2 releasedatum staat gepland voor 8 april 2022. Naast Idris Elba spelen ook Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally en Natasha Rothwell mee.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Sonic Mania Plus

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties