Tweede character slot in Metal Gear Survive kost echt geld

Geen klein bedrag.

Na de Metal Gear Survive release hebben spelers ontdekt dat een tweede character slot echt geld kost. De in-game prijs is 1000 SV coins, wat neerkomt op ongeveer tien euro.

Er is geen mogelijkheid om de SV coins zelf te verdienen, waardoor je verplicht bent om ze te kopen. Er zijn verschillende bundels beschikbaar, maar je kunt niet vrij kiezen. Om aan de 1000 te komen, moet je dus minimaal een bundel van 1150 SV coins aanschaffen.

mgs

Je kunt ook zonder te betalen met een nieuw personage aan de slag. Echter dien je dan je huidige personage te verwijderen. Al je progressie gaat volledig verloren, waarna je vervolgens van voren af aan moet beginnen.

Eerder raakte al bekend dat Metal Gear Survive een constante toegang tot het internet vereist. Sander is momenteel druk met de Metal Gear Survive review bezig.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread