Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metal Gear Survive vereist een constante toegang tot het internet

Krijgt bovendien microtransactions.

Uitgever Konami bevestigt dat een constante toegang tot het internet vereist is om Metal Gear Survive te spelen. Ook voor de singleplayermodus is een online connectie dus vereist.

Met die maatregel wil Konami 'een naadloze integratie van singleplayer en co-op' bekomen. Volgens de uitgever is het hierdoor bovendien makkelijker om 'ook na de release van de game nieuwe content toe te voegen'.

Daarnaast krijgt Metal Gear Survive ook microtransactions. Met echt geld koop je in de game SV coins. Daarmee koop je onder andere tijdelijke stat boosts en betere wapens.

Metal Gear Survive is de eerste Metal Gear-game die Konami uitbrengt na het vertrek van Hideo Kojima. Deze weinig klantvriendelijke nieuwe aankondigingen beloven in elk geval weinig goeds. Voor wie de game alvast wil uitproberen, loop er momenteel een Metal Gear Survive open bèta.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties