Firaxis heeft via een trailer laten weten dat de Nederlanders onderdeel zijn van de Civilization 6: Rise and Fall uitbreiding.

De trailer laat de speciale vaardigheden van Koningin Wilhelmina zien. Via Radio Oranje geeft zij loyaliteitsbonussen aan steden die een handelsroute met Nederland hebben. Grote Rivieren heeft bonussen aan Campus- Theater- en Industriegebieden die aan een rivier grenzen.

De Polder is de unieke tile improvement van Nederland. Hiermee leg je een vakje water droog om daar vervolgens bonussen voor food, production en housing te krijgen. Tot slot is er de Zeven ProvinciŽn, een schip met tachtig kanonnen waarmee in de zeventiende eeuw werd gevochten.

Civilization 6: Rise and Fall komt op 8 februari 2018 uit. De trailer laat alle vaardigheden zien en het blijft leuk om Amerikanen te horen worstelen met onze taal, ook al doet ze het lang niet slecht!

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (6)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie