Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Civilization 6 komt naar de PlayStation 4 en Xbox One

Een nieuwe wereld.

Tijdens de PlayStation State of Play van afgelopen nacht is onthuld dat Civilization 6 binnenkort naar de de PlayStation 4 en de Xbox One komt. De game is beschikbaar vanaf 22 november. Vorig jaar bracht 2K games Civilization 6 ook al naar de Switch.

Ook beide uitbreidingspakketten voor de game komen naar de consoles. Die dien je echter wel afzonderlijk aan te kopen en maken dus geen deel uit van de basisgame. Wie de game voor de PlayStation 4 koopt, krijgt wel gratis toegang tot twee extra beschavingen, de Nubia en de Khmer.

Het is momenteel nog niet geweten of de PlayStation 4- en Xbox One-versies cross-platform save files ondersteunen. Die ondersteuning is er momenteel wel voor de pc en de Switch. In afwachting van de release lees je op de site onze Civilization 6 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties