Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Civilization 6 krijgt cross-platform save files

Voor wie zonder uitbreidingen speelt.

Binnenkort is het mogelijk om je save files voor Civilization 6 over te zetten van de pc naar de Switch en vice versa. Aangezien de twee uitbreidingen voor de game voorlopig enkel op de pc beschikbaar zijn, werkt deze functionaliteit enkel voor de basisgame.

Wie zich op beide toestellen registreert met een 2K-account en de multi-platform cloud save optie aanvinkt, kan op elk moment wisselen van toestel. Of uitbreidingspakketten Gathering Storm en Rise and Fall op een later moment nog naar de Switch komen, is momenteel niet geweten.

Civilization 6 lanceerde in 2016. Vorig jaar kwam Civilization 6 ook naar de Switch. Onze Civilization 6 review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties