Fantasy Flight Games kondigt Fallout bordspel aan

Is heel S.P.E.C.I.A.A.L.

Spellenfabrikant Fantasy Flight Games laat weten dat het bedrijf dit jaar een Fallout-bordspel uitbrengt. Het spel is vanaf het vierde kwartaal van 2017 verkrijgbaar.

Het Fallout-bordspel is gebaseerd op zowel Fallout 3 als Fallout 4. In het spel kunnen tot vier spelers individueel of gezamenlijk het post-apocalyptische landschap verkennen. Je hebt de optie om als Ghoul, Super Mutant, Wastelander of Brotherhood Outcast te spelen.

Het bordspel bevat vier scenario's die op The Pitt, The Commonwealth, The Capital Wasteland en Far Harbor zijn gebaseerd. Het verloop van elk scenario wisselt per speelsessie.

1

Tijdens het spelen verzamel je Influence Cards die je reputatie in het spel be´nvloeden. Zo kun je je bij een bepaalde factie aansluiten door een specifieke Influence Card te laten zien. Leden van een factie kunnen ongehinderd door grondgebied van een groepering bewegen.

Er is meer Bethesda-gerelateerd nieuws. Zo is The Elder Scrolls: Legends onlangs voor iOS- en Android-apparaten uitgebracht. Een Wolfenstein 2 hands on preview vind je ook op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Temtem roadmap toegelicht

Game intussen al een half miljoen keer verkocht.

Black Mesa komt volgende week officieel uit

Na vijftien jaar ontwikkeling.

Ruiner schiet zichzelf naar de Nintendo Switch

Futuristische cyberpunk ontmoet handheld.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread