Bekijk: Pokémon Sun & Moon - Wie is de beste starter?

Aloha Alola!

Lees nu ook onze Pokémon Sun en Moon review en Pokémon Sun en Moon tips!

Het is misschien wel de moeilijkste keuze die je moet maken bij de start van een nieuwe Pokémon-generatie: welke Pokémon kies je als starter? En bij Pokémon Sun en Moon is dat natuurlijk niet anders. Als vanouds heb je keuze uit een Grass, Fire of Water Pokémon en zodra je keuze gemaakt wordt, kan je deze andere Pokémon enkel nog krijgen door te ruilen met een vriend of online.

Maar welke Pokémon is nu de juiste keuze? Wat zijn de voor- en nadelen van elk type? En heeft het werklijk invloed op de rest van de game? We vertellen je het in onderstaande video.

Benieuwd wat wij vinden van Pokémon Sun en Moon? Lees onze Pokémon Sun en Moon review om te ontdekken waarom wij dit één van de beste Pokémon-games ooit vinden. Meer gedetailleerde info over de starters kan je vinden in dit artikel: Pokémon Sun en Moon starters: Rowlet, Litten, Popplio - welke moet je kiezen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread