Update Miitomo app voegt privéberichten toe

Maar wacht, er is meer!

Een update voor de Miitomo app voegt onder andere de optie toe om privéberichten te versturen. Dat laat Nintendo weten middels een persbericht.

De patch maakt het ook mogelijk om je kamer in Miitomo aan te passen. Zo heb je nu de mogelijkheid om kamers te versieren met vloerbedekkingen en verschillende soorten behang. Versieringen zijn vrij te spelen door specifieke acties in de app uit te voeren.

1

Een andere nieuwe feature is de Stijlcentrum-functie. Middels deze functie kun je drie van je favoriete outfits met andere gebruikers delen. Als je outfits met andere gebruikers deelt, krijg je er My Nintendo-punten voor terug.

De update voegt verder een antwoordcentrum aan de app toe. Het centrum laat je door een openbare lijst met vragen en antwoorden bladeren. Je hebt ook de optie om commentaar op vragen te geven.

Elke gebruiker krijgt middels de patch ook de optie om tot 100 extra Mii-personages te beheren. Deze personages worden beheerd door de accountgebruiker, maar hebben geen belangrijke rol.

Je kunt extra Mii-personages ook een eigen kamer geven en aangeven of ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Miitomo is op 31 maart gelanceerd voor apparaten die draaien op iOS of Android. In april raakte bekend dat Miitomo meer dan 10 miljoen gebruikers heeft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread