Details update 3.00 voor PlayStation 4 bekendgemaakt

Patch heeft nog geen releasedatum.

Sony komt met details over update 3.00 voor de PlayStation 4.

De patch maakt het mogelijk om 10 gigabyte aan gegevens in de cloud op te slaan. Deze feature is echter alleen beschikbaar als je een PlayStation Plus abonnement hebt.

Er wordt ook een nieuwe hub voor evenementen aan de PlayStation 4 toegevoegd. Deze geeft je een overzicht van verschillende activiteiten in de games die je veel speelt. Zo krijg je bijvoorbeeld een notificatie als er een Double XP Weekend voor een Call of Duty-game aankomt.

De update voegt tevens de optie toe om gameplay naar YouTube te streamen. Deze stream is te bekijken via YouTube en via de onlangs gelanceerde YouTube Gaming dienst. Videoclips met een lengte van maximaal tien seconden zijn ook via Twitter te delen.

Sony laat tevens weten dat de patch je in staat stelt om communities rondom je favoriete games of genres te maken. Deze communities hebben elk een specifiek forum waarop je bijvoorbeeld om hulp kunt vragen.

Update 3.00 heeft nog geen officiële releasedatum.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread