Trailer: Jeff Goldblum speelt mee in Call of Duty: Black Ops 3 Zombies

Trailer en meer details onthuld. 

Jeff Goldblum is een van de acteurs in de Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops 3, die Shadows of Evil heet. Dat blijkt uit een trailer die ontwikkelaar Treyarch onthuld heeft.

Andere acteurs van dienst zijn Heather Graham, Neil McDonough, Ron Perlman en Robert Picardo. Fred Tatasciore, Tom Kane, Steve Blum en Nolan North leveren hun stemmen.

In Shadows of Evil kies je uit The Magician, The Femme-Fatale, The Cop en The Boxer en ga je de uitdagingen van de mysterieuze Shadow Man aan. Dat personage beheerst het lot van de vier helden. Je neemt het tegen zombies en andere mutanten op en koopt upgrades of speciale vaardigheden aan de Pack-a-Punch Machine.

Shadows of Evil-modus vindt in in de jaren 40 in film noir-stijl plaats, met gepaste wapens voor die tijd. Je vindt er echter ook een riot shield met raketten.

De Der Riese-map komt terug maar krijgt als nieuwe naam The Giant. De map is een bonus voor de beperkte edities.

De multiplayer bčta voor Call of Duty: Black Ops 3 heeft een datum. Deze start op 19 augustus in eerste instantie voor de PlayStation 4. In de Call of Duty: Black Ops 3 preview van Yvo lees je wat we tot dusver over de shooter weten. De game komt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread