Collector's Edition Call of Duty: Black Ops 3 heeft minikoelkast

En de Season Pass.

De Call of Duty: Black Ops 3 Juggernog Collector's Edition bevat een minikoelkast. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend. Deze editie is alleen voor de PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar.

De Juggernog-koelkast is naar de Perk-a-Cola-machine in de game gemodelleerd, inclusief licht en geluiden. Je kunt er ongeveer twaalf blikjes in plaatsen. Daarnaast krijg je een set viltjes met allerlei emblemen uit de game.

De Collector's Edition bevat ook de Season Pass die je toegang tot vier downloadbare uitbreidingen verschaft. Je kunt ook de bonusmap The Giant spelen, die voorheen Der Riese heette.

Verdere extra's voor de game zijn het Weaponized 115 Personalization-, Cyborg- en Black Ops 3 Bonus-pakket, waarmee je je wapens in de multiplayer op verschillende manieren personaliseert.

Voorts krijg je nog kaarten met concept art van de negen Specialists, elk met een biografie en beschrijving van hun vaardigheden. Ten slotte bevat de Collector's Edition een Steelbook en de soundtrack van de game.

Jeff Goldblum speelt mee in Call of Duty: Black Ops 3 Zombies, zo blijkt uit de Call of Duty: Black Ops 3 Zombies trailer. De game komt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread