FIFA 16 krijgt geen Nintendo 3DS- en PS Vita-versie

Bal(l)en als een stekker. 

FIFA 16 krijgt geen handheldversie. Dit heeft Electronic Arts tegenover Pocketgamer bekendgemaakt.

"Met betrekking tot FIFA 16 is er geen Vita- of 3DS-versie," zegt een vertegenwoordiger van Electronic Arts tegenover de website. "We hebben geen verdere informatie van de mobiele versie, maar dit gaan we met jullie delen zodra we meer weten."

Dit houdt in dat voor het eerst sinds FIFA 12 geen Nintendo 3DS- en PlayStation Vita-versie van de voetbalgame wordt uitgebracht. Tevens betekent dit dat er voor het eerst sinds FIFA Football 2002 geen handheldversie van een FIFA-game uitkomt.

De releasedatum van FIFA 16 is 25 september. De voetbalgame komt dan voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit. Nintendo-bezitters vallen dus helemaal buiten de boot aangezien er ook geen Wii U-versie komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread