343 Industries verontschuldigt zich voor Halo: The Master Chief Collection-problemen

Nieuwe patches komen in de volgende weken.

343 Industries verontschuldigt zich voor de voortdurende problemen met Halo: The Master Chief Collection. Dat doet studiohoofd Bonnie Ross in een open brief. De ontwikkelaar is naar eigen zeggen hard op zoek naar een oplossing, maar het kan nog enige weken duren voor die er is.

De problemen met de Master Chief Collection slepen al aan sinds de lancering. Vooral de matchmaking zorgt voor problemen. Het duurt vaak lang om een online match te vinden. Ook de gebruikersinterface en de singleplayermodus kennen nog bugs.

"We hebben niet de ervaring geleverd die jullie verdienen," vertelt Ross. "Onze eerste prioriteit is een oplossing zoeken."

Er staan nog veel updates gepland voor de komende weken. Sommige daarvan worden doorgevoerd aan de servers van de game, anderen worden beschikbaar gesteld als patch.

Halo: The Master Chief Collection kwam op 11 november uit voor de Xbox One. De collectie bevat de singleplayer- en multiplayermodi van Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 en Halo 4.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread