Nintendo start bonusgame-promotie bij Mario Kart 8

Nieuwe Nintendo Direct-uitzending in het teken van de racer.

Wanneer je Mario Kart 8 tussen 30 mei en 31 augustus registreert op de website van Club Nintendo, dan krijg je gratis toegang tot één van tien geselecteerde andere Wii U-games. Nintendo kondigt dat aan in een nieuwe Nintendo Direct-uitzending die helemaal in het teken staat van de racegame.

Je hebt bij deze promotie de keuze uit de volgende titels: The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, New Super Mario Bros. U, Monster Hunter 3 Ultimate, Game & Wario, Pikmin 3, The Wonderful 101, Sonic Lost World, Nintendo Land, Wii Party U en Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games.

In de Nintendo Direct-uitzending komen tevens de personages aan bod, waaronder de nieuw aangekondigde Baby Rosalina en Pink Gold Peach. Nieuwe voorwerpen zijn er in de vorm van de Crazy Eight en de Super Horn. Dit laatste voorwerp duwt andere voorwerpen weg en beschermt je daarmee onder andere tegen blauwe Spiny-schilden.

Ook is er nu meer bekend over de online aspecten van de game. Zo heb je de mogelijkheid via de microfoon in de GamePad met andere spelers te praten, maar alleen in de online lobby en niet tijdens het racen zelf. Via Mario Kart TV upload je gameplayvideo's, die je vervolgens direct op YouTube kunt plaatsen.

Mario Kart 8 lanceert op 30 mei als exclusieve Wii U-game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread