Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo onthult tracks van Mario Kart 8 x Animal Crossing DLC

Twee cups, acht banen. Achtbanen!

Nintendo onthult welke tracks je te spelen krijgt in de aankomende Animal Crossing DLC voor Mario Kart 8. Het gaat om acht banen, die je speelt rond twee nieuwe cups.

De tracks Wild Woods, Super Bell Subway, Big Blue en Animal Crossing zijn helemaal nieuw. Daarnaast zijn er vier retrobanen, remakes van tracks uit voorgaande Mario Kart-games. Dit keer betreft het Baby Park (GameCube), Koopa City (Nintendo 3DS), Ribbon Road (GBA) en Cheese Land (GBA).

De downloadbare uitbreiding voegt ook drie nieuwe racers toe, Villager, Isabelle en Dry Bowser. Daarnaast zijn er vier nieuwe karts, Bone Rattler, City Tripper, Streetle en P-Wing.

De releasedatum van de Mario Kart 8 x Animal Crossing DLC is vastgesteld op 23 april. Er komt dan ook een gratis update uit, die een extra snelle 200 cc-klasse aan de game toevoegt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties