Blizzard opent inschrijving bčta Heroes of the Storm

Free-to-play 'team brawler' onthuld op BlizzCon.

Gamers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de bèta van Heroes of the Storm. Ontwikkelaar Blizzard onthulde de free-to-play team brawler gisteravond op de BlizzCon-beurs, en toonde de eerste gameplaybeelden middels een trailer.

In Heroes of the Storm komen de personages uit Warcraft, Starcraft en Diablo samen. Onder andere Kerrigan, Raynor, Arthas en Diablo zelf zijn speelbare karakters, verspreid over vier veldslagen: Blackheart's Bay, Cursed Hollow, Dragon Shire en Haunted Mines.

De game stond eerder bekend onder de naam Blizzard-All Stars, en daarvoor als Blizzard Dota. Een releasedatum is nog niet bekend. Voor meer informatie over de game en het inschrijvingsproces kun je terecht op de website van Heroes of the Storm.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread