Blizzard's MOBA-game heet voortaan Heroes of the Storm

Warcraft, Starcraft en Diablo komen samen.

Blizzard kondigt aan dat diens aankomende multiplayer online battle arena (MOBA)-game voortaan als Heroes of the Storm door het leven gaat. Hierin komen de universa van Warcraft, Starcraft en Diablo samen.

De game stond in beginsel bekend als Blizzard Dota. De naam werd aangepast naar Blizzard-All Stars na een dispuut met Valve, die de eigenaar is van de merknaam 'Dota.' Dit ondanks dat de term van origine stamt uit de Warcraft III-community.

Op vrijdag 8 november toont Blizzard de game tijdens een presentatie op de Blizzcon-beurs. Naar verwachting wordt Heroes of the Storm een free-to-play browsergame, die een optionele microtransactie-shop krijgt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread