Saves importeren in Dragon Age: Inquisition via Dragon Age Keep

Systeem stelt spelers in staat wereld aan te passen.

BioWare heeft een methode uit de doeken gedaan waar gamers in Dragon Age: Inquisition een save mee kunnen creëren, vanwaar ze het spel kunnen opstarten. Hoofdproducent Mark Darrah kondigt op de officiële BioWare Blog Dragon Age Keep aan.

Dragon Age Keep stelt je in staat om de wereld van Thedas aan te passen, gebaseerd op de keuzes die je in Dragon Age: Origins en Dragon Age II gemaakt hebt. De ontwikkelaars van deze derde Dragon Age willen de spelers de kans geven een wereld te betreden die consistent is met hun ervaringen in de voorgaande delen. Overigens kun je de wereld ook gewoon aanpassen naar hoe je zelf wilt hebben.

Het direct importeren van savegames uit de vorige delen wordt bemoeilijkt doordat Dragon Age: Inquisition op een nieuwe engine draait, maar de optie wordt nog steeds onderzocht. Darrah suggereert dat oudere saves vooral worden gebruikt om de initiële wereld te beïnvloeden - zoals je met Dragon Age Keep ook kan doen.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich nu registreren voor de betafase, die begin 2014 van start zal gaan. Dragon Age Keep komt in ieder geval een paar maanden voor Dragon Age: Inquisition beschikbaar.

De releasedatum van Dragon Age: Inquisition is 10 oktober 2014. Er verschijnen versies van de game op de pc, Playstation 3 en 4, Xbox 360 en Xbox One. Eerder deze week werden twee bewoners van de nieuwe wereld getoond: de Baby Dragon en de Nug.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jelmer Dijkstra

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread