Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Dragon Age: Inquisition bekend

Dit jaar nog.

Electronic Arts maakt bekend dat BioWare's Dragon Age: Inquisition op 10 oktober 2014 lanceert voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

De uitgever brengt daarbij een nieuwe trailer uit die zich focust op de Inquisitor, de hoofdrolspeler. Hij ontwaakt met geheugenverlies in een wereld die onder vuur ligt van demonen, die voortkomen uit de geheimzinnige 'Breach.'

Dragon Age: Inquisition is het derde deel in de Dragon Age-reeks en wordt gebouwd op de Frostbite 3-engine. De open wereld RPG draait daarmee op dezelfde engine als Battlefield 4 en het volgende deel in de Mass Effect-serie. Sommige personages uit eerdere delen keren terug in dit deel, waaronder de heks Morrigan.

Op E3 demonstreerde Electronic Arts alvast de combat in een gameplay trailer van Dragon Age: Inquisition. Daarnaast liet ontwikkelaar BioWare ook weten dat Dragon Age: Inquisition acht potentiële romance partners bevat.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties