Meer info over Need For Speed: Rivals bekend

Autolog wordt vervangen door All-Drive.

Tijdens hun persconferentie heeft Electronic Arts zonet de eerste beelden van Need For Speed: Rivals getoond. Het is duidelijk dat de game draait op DICE's nieuwe Frostbite-engine en dat het gaat om een open world racer die doet denken aan Burnout Paradise en Need For Speed: Most Wanted, die vorig jaar verscheen.

EA maakte ook bekend dat Autolog, dat debuteerde in Criterion's Need for Speed: Hot Pursuit, vervangen wordt door All-Drive. Deze sociale implementatie zou de grens tussen online en offline gameplay moeten doen vervagen maar hoe dit precies in zijn werk gaat, is niet duidelijk.

Need for Speed: Rivals ligt inmiddels in de winkel. Benieuwd naar wat er van de game geworden is? Lees dan zeker onze Need for Speed: Rivals review!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread