Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Eurogamer Expo Developer Sessions van vandaag

The Witcher 3, Watch_Dogs, Batman: Arkham Origins, PS4 Indie: Resogun, LEGO Marvel Super Heroes en Need for Speed: Rivals.

In Londen is de Eurogamer Expo losgebarsten. Onze Britse collega's houden daar jaarlijks een eigen gamesevenement. Dit keer zijn onder andere de Xbox One en de PlayStation 4 op de beursvloer speelbaar. Helaas, een ticket boeken heeft geen zin meer. De show is volledig uitverkocht: 70.000 bezoekers maken er hun opwachting.

Eurogamer Benelux zorgt dat je er toch een beetje bij bent. Hier kan je namelijk de live streams volgen van alle Developer Sessions. En dat zijn er heel wat! Vandaag staan de volgende sessies op het programma:

The Witcher 3 - 13:00 uur
Watch_Dogs - 14:00 uur
Batman: Arkham Origins - 15:00 uur
PS4 Indie: Resogun - 16:00 uur
LEGO Marvel Super Heroes - 17:00 uur
Need for Speed: Rivals - 18:00 uur

Vandaag is dus een heuse blockbuster-dag. Je vindt alle livestreams in dit handige overzicht.

13:00 - The Witcher 3 (CD Projekt RED)

De Poolse studio CD Projekt RED heeft naam gemaakt voor zichzelf met de uitstekende Witcher RPG-reeks, en belooft met dit derde deel de grootste open wereld ooit te leveren.

14:00 - Watch_Dogs (Ubisoft)

Ubisoft vertelt je meer over deze langverwachte open wereld-game, die zomaar eens het begin kan zijn van een hele nieuwe franchise.

15:00 - Batman: Arkham Origins (Warner Bros. Montreal)

Moet je je zorgen maken dat Arkham Origins niet door Rocksteady Studios wordt gemaakt? Volg deze livestream om te zien hoe Warner Bros. Montreal het stokje heeft overgenomen.

16:00 - PS4 Indie: Resogun (Housemarque)

Deze hectische shooter is de spirituele opvolger van Super Stardust, en een launchtitel voor de PlayStation 4.

17:00 - LEGO Marvel Super Heroes (TT Games)

Traveller's Tales heeft ondertussen al veel iconische reeksen de LEGO-treatment gegeven, en nu is het tijd voor de populaire superhelden van Marvel.

18:00 - Need for Speed: Rivals (EA Ghost Studio)

De nieuwe Need for Speed is een van de eerste titels die draait op de Frostbite 3-engine. Hoe dat er uit ziet, zie je in deze presentatie.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties