Grid 2 's Special Edition kost 125.000 pond

Kopers krijgen echte BAC Mono.

Codemasters heeft zonet de special edition van hun racegame Grid 2 aangekondigd. Wie de Grid 2: Mono Edition in huis wil halen zal zo'n 125.000 (bijna 146.000 euro) pond moeten neertellen.

Natuurlijk verwacht een mens wel iets voor zo'n immens bedrag. Naast het spel zelf krijgt de koper van deze unieke special edition een BAC Mono (zie foto's), een PS3 en een op maat gemaakt racepak.

Met deze Mono Edition krijgt Codemasters ook meteen een plekje in het Guinness Book of World Records als duurste videogame ooit.

Toch is het niet erg slim om deze Mono Edition via Codemasters aan te schaffen. Een BAC Mono kost je zo'n 75.000 à 100.000 pond. Dan heb je nog steeds 25.000 pond over voor die PS3, de (normale versie van) de game zelf en dat racepak. Toch zal Codemasters waarschijnlijk een gek vinden die zijn geld hier tegen aan zal smijten.

De gamers die geen 150.000 euro te veel hebben kunnen ook de gewone editie van de game kopen. Die verschijnt volgende week voor PS3, Xbox 360 en PC en kost 300 keer minder dan de Mono Edition.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread