Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GRID 2 heeft releasedatum beet

Krijgt een boel pre-order bonussen bij verschillende verkopers.

Codemasters heeft bekendgemaakt wanneer hun racesim GRID 2 zal verschijnen. Daarnaast krijgt het spel ook tal van pre-order bonussen bij verschillende winkels.

Vanaf 28 mei kan je aan de slag met GRID 2 op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Wie de game via GameStop koopt, ontvangt het McLaren en GTR Racing Pack. Het McLaren Pack bevat één exclusieve wagen, de McLaren MP4-12C GT3 Special Edition, en twee unieke tracks rond het Brands Hatch GP circuit. In het GTR Pack zit ook een exclusieve auto, de Nissan GT-R SpecV, en vijf routes rond het Yas Marina circuit.

Bij Best Buy krijg je dan weer het IndyCar Pack. Daarin zitten de Dallara IndyCar en de IndyCar Pace en twee nieuwe races rond het Indianapolis Motor Speedway Oval Circuit.

De laatste pre-order bonussen ontvang je bij Amazon. In diens Head Start Pack vind je de Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT. Daarnaast krijg je korting op upgrades voor je auto's en een RaceNet bonus.

Tenslotte heb je nog de cover en enkele nieuwe foto's van het spel te goed. Die kan je hieronder bewonderen.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties