Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GRID 2 Super Modified Pack nu te verkrijgen als download

Vier nieuwe auto's om asfalt mee te smelten.

Codemasters kondigt aan dat GRID 2 spelers vanaf vandaag de super modified pack kunnen downloaden. Deze DLC bevat 4 nieuwe wagens om zowel offline als online mee te racen.

Het Super Modified Pack bevat: de Auto Gallery Nissan Skyline GT-R (R32), de Tomei Cusco Subaru Impreza WRX STI , de Mazda RX-7 PANSPEED en de 5ZIGEN Honda Civic Super Modified.

Deze vier bolides zijn te verkrijgen voor 480 Microsoft Points op Xbox 360® en voor €4.99 te downloaden via Steam. Morgen is de nieuwe DLC ook voor PS3 beschikbaar voor €4.99.

Sinds de release van GRID 2 hebben spelers reeds 50 miljoen overtakes gedaan, aan bijna 19 miljoen events meegedaan en ruim 240 miljoen kilometer afgelegd - het equivalent van 6000 keer rond de wereld of een reis naar Mars!

Check hier zeker de trailer van de DLC, waarin deze "tijgers op wielen" naar hartenlust kunnen grommen!

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

GRID 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Raf Swiggers

Redacteur

Niet zozeer geboren in Antwerpen, dan wel naar de aarde gestuurd en in Antwerpen geland. Hij heeft wel duidelijk het ego overgenomen. Naast Eurogamer.be vervuilen, durft hij al wel eens eten, slapen, drinken en werken. Dat, en de verhouding "Awesome/Lame" van de kosmos wat naar de linkerkant tippen.
Reacties