Onze live coverage is tot een einde gekomen. Hier is wat je gemist hebt:

Coverage

23:48

Goede middernacht beste Eurogamers! Straks brengen wij hier live verslag uit van de Ubisoft persconferentie. Nog een kwartiertje geduld, stay tuned.

23:48

23:48

Zoals je ziet zitten we alvast klaar in het Chinese Theatre!

23:56

Redacteur Jasper, die er aanwezig is, krijgt van mij vijf euro als hij straks al moonwalkend voor de camera loopt.

23:57

Hier is alvast de live video link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f-ZQSEwOiGY

23:59

Een man kondigt aan dat iedereen moet gaan zitten en zijn gsm moet uitschakelen. Ik vond de vrouw tijdens Microsoft beter. 7/10.

00:06

De muziek wordt luider. Just Dance. We zijn vertrokken met dansende meisjes en Flo Rida! Woehoewww.

00:08

Redacteur Jasper is duidelijk mee aan het doen vanuit zijn zetel. Hup met dat armpje!

00:11

Iemand backstage moet voor de grappige noot zorgen. Ubisoft blijft voor stand-up comedy gaan... Als dat maar goed afloopt!

00:13

De vrouwelijke host: "We're all a bit gay. It's okay to look at the hot girls, even the hot girls were looking at the hot girls." Ok... En nu games dan maar?

00:14

Meer erotische taferelen... Maar dan toch tenminste in een game. Het is een begin. Far Cry 3! Je wordt verwend door een meisje met bloot bovenlijf. Je moedigt een stam aan rond een kampvuur. Het is plots overdag. Gameplay nu.

00:15

Actrice Aisha Tyler is trouwens onze presentatrice van dienst. Gedaan met Mr. Caffeine en daar zijn we niet rouwig om.

00:18

Far Cry 3 ziet er heel goed uit. Je waadt je doorheen een rivier, valt enkele huisjes binnen. Heel wat brandende taferelen. Afrikaanse technomuziek op de achtergrond. In een binnentuintje schiet je een heleboel mensen neer. Man met vlammenwerper verschijnt, je plant een mes in zijn borstkas.

00:21

Heel helder kleurengebruik valt op. Plots gebeuren er heel rare dingen. Iemand heeft je precies drugs gegeven. Je lijkt gek te worden. Tv-schermen overal, dampen. De geschifte kerel uit de eerste trailer verschijnt. Hij dwingt je om hem neer te schieten.

00:22

Tijdens de conferentie wordt er met live feedback van sociale netwerken gewerkt. Iemand vraagt hoe open de wereld gaat zijn. Antwoord? Heel open. Trailer toont de prachtige jungle in al zijn uitgestrektheid.

00:24

Splinter Cell: Blacklist. De co-op uit Conviction komt terug in een verbeterde versie. Spies vs. Mercs ook. Première van de debuuttrailer nu.

00:26

Aisha heeft het over 'girl wood'. Ze denkt duidelijk aan ons Europeanen, bij wie het al wat later op de avond is. Dan mag dat allemaal hé.

00:27

Avengers: Battle for Earth verschijnt in de herfst. We zien een trailer. Het spel verschijnt voor de Wii U.

00:29

Rayman Legends. Michel Ancel had heel wat geschifte ideëen om te verwerken in een nieuwe Rayman game.

00:31

Er wordt met de nieuwe Wii U Pro controller gespeeld. Via de touchscreen kan je vechten, lianen doorsnijden,... De grafische stijl ziet er hetzelfde uit als Rayman Origins, maar deze keer is het een sidescroller. Je kunt met vijf mensen tegelijk spelen. Wii Motes worden ook nog steeds ondersteund.

00:33

Je kunt de Wii controller kantelen om de game-omgeving te manipuleren. Terwijl Rayman en zijn makker doorheen de wereld lopen en verschillende obstakels ontwijken speelt er een rockliedje. Door met je vinger op de trommels te tikken maak je mee muziek op de maat. Het ziet er allemaal erg leuk uit.

00:35

Survival-horror game nu. Zombie-apocalypse. Voor de Wii U! Interessant... Trailer heeft enorm veel weg van de emotionele Dead Island trailer. ZombiU heet het. Wauw.

00:39

Enkele games voor Wii U worden getoond. Rabbids Land. Yourshape Fitness Evolved 2013. Sports Connection. Just Dance 4.

00:40

Assassin's Creed III nu. Het publiek wordt wild! We krijgen een spiksplinternieuwe CGI-trailer, iets waar Ubisoft altijd al enorm goed in is geweest. Enorm grote slagvelden met de typische Engelse soldaten vormen het speelterrein voor Connor.

00:42

Vorig jaar was Assassin's Creed: Revelations laatst. Benieuwd waar Ubisoft deze keer nog mee gaat uitpakken.

00:43

Washington, Franklin, Lafayette en Lee zijn slechts enkele van de historische figuren waar Assassin's Creed III mee gaat uitpakken.

00:45

Eindelijk! Een volledige gameplaydemo van Assassin's Creed III. Connor baant zich een weg langs bomen en slingert van tak tot tak. Hij schiet een hert neer maar wordt aangevallen door wolven, die hij weet uit te schakelen. Het landschap is besneeuwd.

00:48

Connor komt in een sfeervol Amerikaans kamp, inclusief kampvuurtjes. Hij bespreekt tactieken met de kampleider. Voor het eerst zien we Connor zijn gezicht eens goed. Hij ziet er Indiaans uit. Hij zoekt het gevecht op. We zien het vechtsysteem met de bijl. Alles gaat enorm vlot en ziet er lekker brutaal uit.

00:51

Connor boort zijn bijl in een soldaat na van een boom gesprongen te zijn. Cool! Hij klautert langs bergen en valt een vijandelijk kamp binnen. De zee is in de verte. Connor laat een huis ontploffen, doodt enkele soldaten en vermoordt uiteindelijk zijn doelwit. Het publiek applaudisseert luid terwijl ze een montage te zien krijgen van wat ons nog te wachten staat.

00:52

De Tempeliers blijven de vijanden. Je vecht aan de zijde van beide facties. Je speelt voor, tijdens en na de revolutie, gedurende een periode van meer dan 30 jaar. In de zomer, de sneeuw, steden en de wildernis.

00:55

Nadeo (je weet wel, die van TrackMania) gaan iets doen met E-sports, maar eerst beginnen de twee hosts een grappige discussie. Helaas blijft de zaal pijnlijk stil.

00:57

Enkele bekende E-sports vrouwen gaan het opnemen tegen enkele mannelijke tegenhangers, waaronder internetpersoonlijkheid Swifty.

01:01

Het spel is ShootMania, een FPS. De eerste ronde is heel snel gestreden, het spel is heel fast-paced. Er wordt geschoten met lasers.

01:01

De mannen hebben gewonnen!

01:04

Trailer rond Ubisoft online, heleboel reeds verschenen games met hun verdiensten. Trials Evolution. Browergame The Settlers Online. Free-to-play game Ghost Recon Online, en nog veel meer.

01:05

Aha, daar is Yves Guillemot eindelijk, een vaste waarde. Hij gaat een nieuwe IP aankondigen!!!

01:07

Trailer. Het vertelt het verhaal van iemand die een virus heeft geïnstalleerd meer dan tien jaar geleden. Eén computer bestuurt nu een volledige stad. En private bedrijven besturen die computers. Massieve datasilo's registreren alles wat we denken om onze denkwereld te manipuleren.

01:08

Er wordt een systeem uitgelegd dat rechtstreeks consumentenproducten kan aanpassen aan die data. Vandaag kan alles gehackt worden, vandaag kan men veel meer doen dan enkel een virus uploaden. De stad wordt je wapen in de game.

01:10

Trailer van de eigenlijke game nu. Een man wandelt rond in een stad die er heel realistisch uitziet. Het lijkt een open wereld. Hij lijkt de omgeving te scannen.

01:11

Hij kan alle gsm's van omstaanders uitschakelen met de druk van een knop.

01:12

Futuristisch feestje nu. De stijl doet denken aan Deus Ex.

01:14

Iemand spreekt hem aan. De andere lijkt het over een prostituee te hebben die klaarligt. "Why are you here?" "DeMarco." "DeMarco is not even here." "You're using her as bait."

01:15

Ons hoofdpersonage luistert een telefoongesprek af en ontdekt dat DeMarco hem op het spoor is. Hij ontsnapt.

01:15

Hij manipuleert verkeerslichten zodat er botsingen ontstaan. Ok, dit is geweldig.

01:17

Hij begint een shoot-out, inclusief slowmotioneffectje. Er ontploft iets. We horen een pieptoon. DeMarco bevindt zich in een gecrashte auto. Hij wordt ondervraagd en is bang. Hij moet een boodschap afleveren. Sterven.

01:20

De politie arriveert. Politiecamera van helikopter kan gehackt worden. Anderen arriveren. Ze moeten ons hoofdpersonage beschermen. Wow. Het gaat dus waarschijnlijk een multiplayergame worden. Het spel heet WATCH_DOGS. Dit is de vernieuwende game die deze persconferentie nodig had. Het applaus is oorverdovend.

01:21

Bij deze is de persconferentie afgelopen. Als we eerlijk mogen zijn: de beste tot nu toe, en veel heeft Ubisoft te danken aan die laatste game. Eindelijk eens een echte verrassing! Straks, om 3 uur, begint de grootse Sony persconferentie. U kijkt toch ook?

01:21

Want ik bedoel, als je nu nog wakker bent gaan die paar uurtjes echt geen verschil meer maken... Tot straks! Ik ga alvast een paar kopjes koffie halen.

Laatste reacties

Meld je aan om reacties te plaatsen onder deze livetext.