Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Maak de E3-beurs mee alsof je er zelf bij bent dankzij Eurogamer Benelux

We boksten nu alvast een geschift teaserfilmpje in elkaar.

Eerst en vooral: check onze teaser.

Heb je het gecheckt? Eerlijk zijn hé! We gaan je niet opeten als je nee zegt hoor. Of misschien wel. In ieder geval: zorg dat je het bekeken hebt, dan mag je deze alinea overslaan. Zorg dat je het echt bekeken hebt en niet alleen de eerste vijf seconden om ons trackingsysteem erin te luizen. Ons trackingsysteem is slimmer dan dat. Als je het filmpje niet volledig bekijkt stuurt het binnen het jaar vijfentwintig ninjakatten op je af. Wanneer ze precies gaan komen? Geen flauw idee. Je zult voortdurend in angst leven.

Allerliefste Eurogamerlezer, zoals je ongetwijfeld uit onze teaser kon afleiden doet de Eurogamer Benelux redactie aan het verwezenlijken van goede doelen. Op onze website kan je namelijk terecht om de nakende E3-beurs écht mee te maken alsof je er zelf bij bent. Gedaan met het naspelen ervan in je woonkamer, gedaan met het spreken tegen katten. Wij sturen zes redacteurs richting L.A. en zij zullen je samen met de heldhaftige redacteurs aan het thuisfront voorzien van alles wat je nodig hebt voor een heuse E3-totaalervaring. Hier volgt alvast een lijstje van wat je de komende weken te wachten staat.

  • E3-vooruitblikken: artikels die per uitgever samenvatten wat ze vorig jaar naar de E3 brachten en wat we dit jaar van hen verwachten.
  • Een primeur: ondergetekende zal liveblogs verzorgen van alle persconferenties en staat nu alvast niet in voor de gevolgen. De blogs verschijnen iets voor aanvang van de persconferenties op onze frontpage. Kom gerust eens een kijkje nemen en deel je reactie met ons via de livechat! Maandag 4 juni: Microsoft (18u30), EA (22u) en Ubisoft (0u). Dinsdag 5 juni: Sony (3u) en Nintendo (18u).
  • De allerheetste nieuwtjes en trailers zullen gedurende de hele E3-periode verzorgd worden door het thuisfront.
  • Onze redacteurs ter plaatse staan in voor tonnen superexclusieve previews vanop de beursvloer, fotogalerijen en geschifte filmpjes.
  • Keuvel er lustig op los met je favoriete collega-sitebezoekers dankzij de speciale E3-topic in ons ongelofelijk gezellig forum.
  • Het hele Eurogamer Netwerk rijkt na afloop van de beurs zijn wereldvermaarde Eurogamer Awards uit.
  • In onze eerstvolgende podcast, die eind juni verschijnt, blikken we terug op deze editie van de E3-beurs.
  • Gametown E3-specials! Eerst op TMF, daarna, zoals gewoonlijk, op Eurogamer.

En, de blauwe kers op de Eurogamertaart: Al het lekkers dat hierboven opgelijst staat vind je terug op één handige verzamelpagina. Veel crappiness toegewenst. Je zult het nodig hebben om alle awesomeness die we op je zullen loslaten te counteren.

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties