BioWare heeft het verzenden van de Europese beta-uitnodigingen voor Star Wars: The Old Republic nog even uitgesteld. Dat laat de Europese community manager Chris Collins weten.

Er wordt momenteel nog gewacht een new build van de game, die normaal gezien later deze week moet verschijnen. Wanneer de laatste versie klaar is wordt de cliŽnt van SW:TOR gewist en worden alle aangemaakte personages gewist.

BioWare wou vooral niet nu al de Europese testers uitnodigen, hun de game laten aanvoelen om dan alles gewist te zien worden en de cliŽnt opnieuw te moeten downloaden. Al zeker niet omdat de download 27GB in beslag neemt.

Na een eerste ronde, worden er systematisch nog meer mensen uitgenodigd voor de beta.

Star Wars: The Old Republic verschijnt ergens in 2011 voor de PC.

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content