Release Dungeon Siege 3 vastgelegd

Obsidians nieuwste creatie komt op 27 mei

De nieuwste telg van RPG-veteraan Obisidian Entertainment, Dungeon Siege III, komt op 27 mei in de schappen. Het spel zal verschijnen voor PS3, X360 en PC en volgt de erg gewaardeerde Dungeon Siege I en II op. In de game trekken we met Lucas doorheen Ehb, een land waar verschillende facties strijden om de macht.

Obsidian Entertainment heeft reeds zijn sporen verdiend met bekende RPG's als Neverwinter Nights en Fallout: New Vegas. De vorige Dungeon Siege games waren echter van de hand van Gas Powered Games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread