Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk de derde aflevering van Gametown online!

Duke Nukem Forever! Mass Effect 3! Uncharted 3! Skyrim! The Witcher 2! Dungeon Siege III! Hardware!

De derde maand van 2011 is volop aan de gang, en we zijn ook alweer aangekomen bij de derde aflevering van Gametown!

Deze week bespreken David en Philip het aankomende Duke Nukem Forever in de sofa, terwijl we video reviews klaarhebben rond twee minder bekende titels, zijnde A Shadow's Tale en Dungeons. Het voornaamste onderdeel van deze episode is echter de vooruitblik naar wat 2011 ons nog allemaal qua games zal brengen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van The Elder Scrolls V: Skyrim, Uncharted 3, Mass Effect 3, The Witcher 2, Diablo III, The Another World, Dungeon Siege III en een nieuwe Ace Combat? Het is slechts een greep uit het aanbod dat dit jaar in de winkelrekken te vinden zal zijn, wat ons dan ook deed beslissen om onze vooruitblik in twee delen op te splitsen. Deze week krijgen jullie deel één, volgende week het vervolg.

En natuurlijk is onze goede vriend Manu van Tones voor de derde keer aanwezig om ons up to date te houden omtrent de laatste nieuwe evoluties binnen het land van de hardware. Dat, en nog veel meer zie je hieronder in de derde aflevering van Gametown.

De derde aflevering uit het tweede seizoen van Gametown.

De episode van Gametown die de afgelopen week op TMF te zien was verschijnt steeds op maandag op Eurogamer België. Alle voorgaande afleveringen kun je via deze link herbekijken.

More Features

Meest recente artikelen