Eurogamer.nl

Yooka-Laylee release op Nintendo Switch bekendgemaakt

Komt eindelijk eens aanvliegen.

Playtonic heeft de releasedatum van Yooka-Laylee op de Nintendo Switch aangekondigd. De game is vanaf 14 december exclusief beschikbaar als digitale download.

De Switch-versie van Yooka-Laylee bevat alle updates die de game op andere systemen heeft ontvangen. Playtonic heeft tevens een achievementsysteem voor de game ontwikkeld. Het is ook mogelijk om de acht multiplayer games met een halve JoyCon te spelen.

Volgens Playtonic duurde het zo lang om de game op de Switch te krijgen vanwege het gebruik van de Unity-engine en het feit dat er nog niet een game van deze grootte met die engine op de Switch is gemaakt.

De Yooka-Laylee review van Michiel vind je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF