Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor augustus

FURY.

Microsoft heeft de Games With Gold voor de maand augustus bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox Series X/S, Xbox One (X) of een Xbox 360 kunnen de komende maand de volgende games downloaden:

  • Darksider 3 (Xbox Series X/S, Xbox One)
  • Yooka-Laylee (Xbox Series X/S, Xbox One)
  • Lost Planet 3 (Xbox Series X/S, Xbox One, Xbox 360)
  • Garou: Mark of the Wolves (Xbox Series X/S, Xbox One, Xbox 360)

Darksiders 3 is gedurende de hele maand augustus gratis te downloaden. Yooka-Laylee is beschikbaar van 16 augustus tot en met 15 september.

Lost Planet 3 is van 1 augustus tot en met 15 augustus gratis te downloaden. Daarna is Garou: Mark of the Wolves van 16 augustus tot en met 31 augustus beschikbaar.

Wie de Xbox Games with Gold voor de maand juli nog niet heeft gedownload, doet dat best zo snel mogelijk. Momenteel zijn Planet Alpha, Rock of Ages 3: Make & Break en Midway Arcade Origins nog gratis te downloaden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties