Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Yooka-Laylee gameplay te zien op E3 2016

Spirituele opvolger Banjo-Kazooie heeft ook nieuwe trailer.

Gameplay van Yooka-Laylee is te zien tijdens E3 2016. Dit melden ontwikkelaar Playtonic Games en uitgever Team17 via persbericht.

"Vol enthousiasme onthullen we vandaag de E3 trailer voor Yooka-Laylee," zegt Gavin Price van Playtonic Games. "Ook bevestigen we dat we op de E3 aanwezig zijn om de game te tonen aan media en publiek."

In de platformgame speel je met Yooka en Laylee, een groene kameloen en een vleermuis met rode neus. De studio Playtonic Games bestaat uit ex-Rare medewerkers die onder andere aan Banjo-Kazooie en de Donkey Kong Country-games hebben gewerkt.

Hoewel de releasedatum voor de game eerder gepland stond voor oktober dit jaar, verschuift het team deze naar het eerste kwartaal van 2017.

"Nadat we onszelf te rade zijn gegaan, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de game in Q1 2017 uit te brengen," meldt Price. "We hadden het gevoel de game in oktober klaar te kunnen hebben, maar we kozen voor extra maanden tijd om de game zo goed mogelijk te maken."

Yooka-Laylee komt uit op de pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One en Wii U. Vorig jaar kreeg Yooka-Laylee op Kickstarter veel financiële steun. Later kondigde Playtonic Games aan dat Team17 uitgever wordt van Yooka-Laylee.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties