Eurogamer.nl

Ga gratis naar de PlayStation Gaming Day!

17 mei - Brussel.

PlayStation fans opgelet, want we hebben een buitenkansje voor jullie. Ben jij op woensdag 17 mei beschikbaar en wil jij graag als eerste de nieuwste games uitproberen? Dat treft, want Eurogamer Benelux mag tien gelukkige winnaars meenemen naar de PlayStation Gaming Day in Brussel.

Het evenement wordt gehouden in het excentrieke Hotel Bloom, waar je games als Farpoint en Gran Turismo Sport mag spelen.

Wat moet je doen om hier naartoe te mogen? Abonneer op ons Eurogamer Benelux YouTube-kanaal en laat in de reacties van het onderstaande filmpje weten hoe graag jij meewilt. De tien gelukkigen worden willekeurig gekozen.

Als je vrienden wilt meenemen, deel dan het filmpje met ze zodat zij ook kans kunnen maken en vernoem elkaar in jullie reacties.

PlayStation Gaming Day
Woensdag 17 mei
Brussel - Hotel Bloom
13:00 - 15:00

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.